Rok v české kuchyni

Kód: SF5-054 | Autor: Úlehlová-Tilschová, Marie
oblíbená kuchařka podle ročních dobDetailní informace
Dostupnost: Na dotaz
Popis Mimo jiné: jihočeské buriášky, Sejkory, Cmunda, Bramborové škubánky - kucmouch, Mlíčí smažené,Vemeno v kořenové zelenině, Domácí jelita, Klobásy uzené, Tlačenka, Uzené klobásky zapečené, Slovácká Drkotina, Domácí jaternice, Věnečky sucharové, Rozpustilí kluci - z Hodonína, Liptovský sýr z ovčí brynzy, Pomazánka ze zbylé papriky
Místo
Praha
Nakladatelství
SZN
Rok
1957
Ilustrace
foto
Vydání
1
Počet stran
320
Formát
24 cm
Jazyk
cz
Vazba
ocpl s přebalem
Stav
přebal zašlý a podlepený, kniha bezvadná

Praktické rady

Dozvíte se v naší poradně

Jak správně pečovat o knihy?

Jak hodnotit stav knih a jak správně knihy nabízet do antikvariátu?

Novinky na váš e-mail

Buďte o krok napřed! Nové knihy na skladě pravidelně v e-mailu.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Analytické
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Google
OK
Odmítnout
Facebook
OK
Odmítnout