Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

Kód: D04-122 | Autor: Nestával – Havlíková
Speciality české, moravské a slovenské kuchyněDetailní informace
Cena59 Kč
Dostupnost: Skladem
Popis
Formát
19 cm
Jazyk
cz
Místo
Praha
Nakladatelství
Merkur
Rok
1969
Stav
téměř bezvadná
Počet stran
56
Vazba
obrož
Vydání
2

Praktické rady

Dozvíte se v naší poradně

Jak správně pečovat o knihy?

Jak hodnotit stav knih a jak správně knihy nabízet do antikvariátu?

Novinky na váš e-mail

Buďte o krok napřed! Nové knihy na skladě pravidelně v e-mailu.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Analytické
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Google
OK
Odmítnout
Facebook
OK
Odmítnout