Knihy | Antikvariát Kant

Technologie výroby cukru

Bureš, Číž, Rais

Dostupnost: Skladem
Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz
Dostupnost: Na dotaz

Technologie pro II. ročník SOU učební obor kadeřník

Polívka, Komendová, Pech, Valášek

Dostupnost: Skladem

Technologie pro I. ročník SOU, obor Kadeřník

Polívka, Komendová, Pech, Valášek

Dostupnost: Na dotaz

Technologie pro 3. ročník SPŠ chemických

Vaněček, Markalous, Němeček, Hegner

Dostupnost: Skladem

Technologie přípravy pokrmů I.

Sedláčková, Otoupal

Dostupnost: Na dotaz

Technologie přípravy pokrmů 4.

Sedláčková, Nodl, Řešátko

Dostupnost: Skladem

Technologie přípravy pokrmů 2.

Sedláčková, Hana

Dostupnost: Skladem

Technologie přípravy pokrmů 2

Brhlík, Eduard & Romaňuk, Juraj

Dostupnost: Na dotaz

Technologie přípravy pokrmů 1.

Sedláčková, Otoupal

Dostupnost: Na dotaz

Technologie přípravy pokrmů 1

Matejka, Mikuláš & Balogová, Irena

Dostupnost: Na dotaz

Technologie přípravy pokrmů 2 pro SHŠ

Netušil,Jaroslav Holas,Josef Křivánková,Eva

Dostupnost: Skladem

Technologie papíru I

Fibich, Jiří & Litomiský, Ivan

Dostupnost: Na dotaz

Praktické rady

Dozvíte se v naší poradně

Jak správně pečovat o knihy?

Jak hodnotit stav knih a jak správně knihy nabízet do antikvariátu?

Novinky na váš e-mail

Buďte o krok napřed! Nové knihy na skladě pravidelně v e-mailu.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Analytické
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Marketing
Soubor technik, které mají za předmět obchodní strategii a zejména průzkum trhu.
Google
OK
Odmítnout
Facebook
OK
Odmítnout